ehbo-team

EHBO-Team op uw evenement?

EDUSafe Medical Team is gespecialiseerd in het organiseren van medische hulpverlening.

Wij staan voor professionele medische hulpverlening bij evenementen zoals: festivals, concerten, sportwedstrijden en bedrijfsfeesten. Van kleinschalige ondersteuning bij plaatselijke manifestaties tot grootschalige evenementen met tienduizenden bezoekers. Met ons personeel, materiaal en voertuigen zijn wij op ieder terrein uw perfecte partner. Of het binnen is in een sporthal, feestzaal of stadion. Of buiten op een festivalterrein, op het strand of te water. Wij kunnen ons overal aan aanpassen.

Kwalitatieve zorgverlening

Ons medische team is samengesteld op basis van opleiding en ervaring uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg. Al onze mensen beschikken over het juiste diploma. De hulpverlening is conform de Belgische wetgeving en voldoet hiermee aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen. Bezoekers aan onze post worden vertrouwelijk geregistreerd. (Conform GDPR). Hierdoor is de toegankelijkheid voor slachtoffers van onze eerste hulppost zeer laagdrempelig.

Offerte Aanvragen
EHBO Team op uw evenement
EHBO Hulpverlener

Onder het eerste niveau vallen onze EHBO hulpverleners. Dit niveau wordt ook wel Basic Life Support genoemd.

Dit betreft de reguliere hulpverlener die in staat is om basishulp zonder specifieke hulpmiddelen te leveren. Onze EHBO’ers worden bijvoorbeeld ingezet bij beurzen, braderieën, markten, opnamen van televisieprogramma’s, sportwedstrijden of bedrijfsfeesten.

Onze EHBO hulpverleners zijn in het bezit van een EHBO certificaat. Zij kunnen alleen opereren of als onderdeel van een team in samenwerking met andere disciplines.

Ambulancier op uw evenement
Ambulancier / Ziekenvervoerder (NDLZ of 112)

Basic Life Support bestaat naast EHBO hulpverleners tevens uit ambulanciers met een afgeronde opleiding Dringende Geneeskundige Hulpverlening met een geldige registratie. Het is mogelijk om als organisatie voor meer expertise te kiezen en een ambulancier 112 in te zetten.

Op basis van de risicoanalyse en de vergunning vanuit de gemeente is het mogelijk dat er eisen worden gesteld dat een EHBO team moet worden uitgebreid met ambulanciers 112.

(urgentie)Arts& (urgentie)Verpleegkundige ALS niveau bestaat uit artsen, verpleegkundigen met recente ervaring op Intensieve zorgen of spoedgevallen. Dit niveau is aanwezig voor hoog complexe hulpvragen. Tevens dienen zij als professionele ondersteuners van de BLS-hulpverleners. Zij kunnen ingezet worden op locatie of per MUG.

Ambulance op uw evenement
Ambulance (112) of PIT

Onze ambulanciers 112 en/of urgentieverpleegkundige kunnen ingezet worden als ambulanceteam op locatie of op een van onze 11 ziekenwagens.

Onze medewerkers hiervoor worden zorgvuldig geselecteerd en hebben allen de juiste diploma’s.