Transport Opleidingen

EHBO (OC-167/MP-02)

Voor wie? Bestuurders van voertuigen categorie C

Volgens offerte
7
ECO – Driving (OC-167/MP-01)

Deze module focust op het economisch en milieubewust rijden met de vrachtwagen. De chauffeur ontdekt een aangepaste rijstijl en de optimale benutting van de mogelijkheden van de vrachtwagen.De module is erkend voor 7 kredietpunten (7 uur) door MOW in het kader van nascholing voor chauffeurs.

Open: € 420,- per persoon
8
ADR basiscursus colli

Deze opleiding richt zich tot chauffeurs die gevaarlijke goederen vervoeren in colli, Hierbij zijn de te vervoeren hoeveelheden groter dan de vrijgestelde hoeveelheden of als het gaat om losgestort vervoer van gevaarlijke stoffen of stukgoederen en kleine tanks. Chauffeurs die onder de verplichting vallen van ADR Collitransport Cat. I

Open: € 318,- per persoon
6 dagdelen
ADR basiscursus colli & tankvervoer

Ben jij een chauffeur die gevaarlijke goederen in tanks vervoert? Volg dan onze 5-daagse ADR basiscursus Colli- en Tankvervoer. Als je slaagt voor het examen bij ITLB, ontvang je een ADR-attest dat 5 jaar geldig is.Het ADR is een Europees verdrag betreffende het internationaal vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. De opleiding ADR basiscursus Colli- en Tankvervoer richt zich tot chauffeurs die gevaarlijke goederen in grote tanks vervoeren. De opleiding duurt in totaal 5 dagen, waarbij dag 1 tot 3 de basisopleiding ADR collitransport wordt gegeven en dag 4 en 5 de specialisatie ADR tanktransport. U kan ook enkel inschrijven voor de basiscursus ADR collitransport, die de eerste 3 dagen uitmaken van deze opleiding.

Volgens offerte
10 dagdelen
Elektrische stapelaar

Bij het verzamelen van orders wordt steeds vaker gebruik gemaakt van gemechaniseerde hulpmiddelen, waarvan de stapelaar de uitverkorene is. Het werken met een dergelijk hulpmiddel brengt risico’s met zich mee. In de cursus “Veilig werken met de elektrische stapelaar ” ligt de nadruk op de veiligheidsvoorschriften, zoals deze door zijn geformuleerd. In speciaal voor deze cursus ontwikkelde praktijk-opdrachten wordt het veilig werken met de elektrische stapelaar geoefend.Wetgeving: Het KB Mobiele Arbeidsmiddelen van 4 mei 1999 verplicht iedereen die een intern transportmiddel bestuurt, bijvoorbeeld een heftruck, reachtruck, elektrische transpallet of stapelaar, om een adequate opleiding te volgen. Bovendien heeft de bestuurder van deze motorisch aangedreven toestellen volgens de Wet Welzijn op het Werk een veiligheidsfunctie. Ook aan een veiligheidsfunctie hangt, behalve een medisch attest en een minimum leeftijd van 18 jaar, een opleidingsplicht.

Volgens offerte
5 uur
Heftruckopleiding

In deze opleiding leer je veilig en efficiënt werken met een heftruck. Deze basisopleiding behandelt verschillende aspecten van een vorklift gaande van de wetgeving, technische eigenschappen tot onderhoud en rijtechnieken. Een heftruck is niet meer weg te denken in een magazijn. Als heftruckchauffeur kan je een dynamisch rijgedrag combineren met veiligheid en productiviteit.

Volgens offerte
2u tot 5 dagen
Reachtruck

In deze opleiding leer je veilig en efficiënt werken met een Reachtruck. Deze basisopleiding behandelt verschillende aspecten van een vorklift gaande van de wetgeving, technische eigenschappen tot onderhoud en rijtechnieken. Een reachtruck is niet meer weg te denken in een magazijn. Als reachtruckchauffeur kan je een dynamisch rijgedrag combineren met veiligheid en productiviteit.

Volgens offerte
4u tot 5 dagen