Transport / Code 95

EHBO (OC-167/MP-02)

Voor wie? Bestuurders van voertuigen categorie C

Volgens offerte
7
ECO – Driving (OC-167/MP-01)

Deze module focust op het economisch en milieubewust rijden met de vrachtwagen. De chauffeur ontdekt een aangepaste rijstijl en de optimale benutting van de mogelijkheden van de vrachtwagen.De module is erkend voor 7 kredietpunten (7 uur) door MOW in het kader van nascholing voor chauffeurs.

Open: € 420,- per persoon
8
ADR basiscursus colli

Deze opleiding richt zich tot chauffeurs die gevaarlijke goederen vervoeren in colli, Hierbij zijn de te vervoeren hoeveelheden groter dan de vrijgestelde hoeveelheden of als het gaat om losgestort vervoer van gevaarlijke stoffen of stukgoederen en kleine tanks. Chauffeurs die onder de verplichting vallen van ADR Collitransport Cat. I

Open: € 318,- per persoon
6 dagdelen
ADR basiscursus colli & tankvervoer

Ben jij een chauffeur die gevaarlijke goederen in tanks vervoert? Volg dan onze 5-daagse ADR basiscursus Colli- en Tankvervoer. Als je slaagt voor het examen bij ITLB, ontvang je een ADR-attest dat 5 jaar geldig is.Het ADR is een Europees verdrag betreffende het internationaal vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. De opleiding ADR basiscursus Colli- en Tankvervoer richt zich tot chauffeurs die gevaarlijke goederen in grote tanks vervoeren. De opleiding duurt in totaal 5 dagen, waarbij dag 1 tot 3 de basisopleiding ADR collitransport wordt gegeven en dag 4 en 5 de specialisatie ADR tanktransport. U kan ook enkel inschrijven voor de basiscursus ADR collitransport, die de eerste 3 dagen uitmaken van deze opleiding.

Volgens offerte
10 dagdelen
Open: € 185,- per persoon
7