fire-team

Fire-Team op uw evenement?

Ons brandpreventie team bestaat uit brandwachten met specifieke brandweeropleidingen en ervaring in de praktijk als lid van de (vrijwillige) brandweer.

Brandwacht bij evenementen

EDUSafe Fire Team is gespecialiseerd in het organiseren van brandbestrijding, brandpreventie en technische hulpverlening op uw evenement. Onze brandwachten met EHBO-diploma kunnen ook worden ingezet voor de beveiliging van openbare plaatsen zoals parkeergarages, bouwplaatsen en beurzen.

Wij staan voor volledige professionele hulpverlening bij evenementen zoals festivals, concerten, sportwedstrijden en bedrijfsfeesten. Van grootschalige evenementen met duizenden bezoekers tot kleinschalige ondersteuning bij lokale evenementen.

Met ons personeel, materiaal en voertuigen zijn wij op ieder terrein uw ideale partner. Binnen, buiten of op het water. Wij passen ons aan.

Ons brandpreventie team is zorgvuldig samengesteld op basis van beroepsopleiding en ervaring uit de dagelijkse praktijk van de (vrijwillige) brandweer.

Brandweer op uw evenement

De inzet van het aantal hulpverleners, de materialen en de voertuigen worden bepaald naar aanleiding van de Risico Analyse & Evaluatie en de vergunningseisen die voor het evenement zijn opgesteld. Bij kleinschalige evenementen wordt de inzet in samenspraak met de opdrachtgever bepaald. Elk evenement is uniek en zal op maat worden ingevuld. Al onze onderdelen zijn tevens gescheiden van elkaar aan te vragen.

Ieder evenement is uniek. Van sportdag op de tennisvereniging tot aan festivals met tienduizenden bezoekers. EDUSafe maakt iedere invulling mogelijk met personeel, voertuigen, materialen, veiligheidsproducten en kennis.

Offerte Aanvragen